Travelbird HQ

Kantoor

Het inspirerend, jonge en dynamische karakter van Travelbird gevangen en op elke verdieping op een eigen manier toegepast. 5 Keizers, Amsterdam.

Qv0c6728 v2 medium size

5 panden aan de Keizersgracht in Amsterdam. Achter deze gevels is 1 grote werkvloer. Jong en dynamisch, vol van energie. Dat is Travelbird. En dat moest terugkomen in het ontwerp. Inspiratie uit de landen waar Travelbird in opereert. Bouwmaterialen en kleuren van ver over de grens smelten samen in de 5 Keizers. Elke verdieping zijn eigen kleur, zijn eigen stadskern waar op de pleinen overlegd wordt. En waar in de buitenwijken rustig gewerkt wordt. De explosieve groei van Travelbird moest worden bijgebeend. Dat was rennen en samen op een flexibele manier koers uitzetten. Bouw en werken moesten op elkaar aansluiten. Met een meer dan geslaagd eigen eindresultaat.

QV0C6695-7_copy

Jong, dynamisch, vol van energie en internationaal. Dat is Travelbird. Die kern van het bedrijfis zichtbaar gemaakt in het ontwerp. Bij Travelbird moeten de werknemers zich thuis voelen.

"Rian voelt onze bedrijfscultuur perfect aan en wist hier een passend ontwerp voor ons kantoor bij te maken. Ons speelse en innovatieve karakter leeft nu door in het design gecombineerd met functionele elementen voor een comfortabele werkomgeving. Vijf kernwoorden passend bij Rian: Kwaliteit, stijlvol, oog voor detail, creatief en ondernemend." Symen Jansma, CEO Travelbird.

QV0C6715_copy_copy

web-QV0C6710-6_copy_copy

Specificaties: 4000M2, conceptontwikkeling, kleur en/of materiaaladvies, ontwerp uitwerken, maatwerk meubels ontwerpen, 3D visualisatie, projectmanagement, advies en aanschaf meubels, interieurbouwer aansturen, bouwbegeleiding