Kokoro

Een kantoorpand waarin hoofd, hart en ziel samen komen. Oftewel Kokoro. Kokoro is gehuisvest in een prachtig industrieel pand. Dit karakter moest behouden blijven.

2016 kokoro   160530 kokoro 059

Toen Kokoro een groter kantoorpand zocht vonden wij samen in dit stoere pand de perfecte plek. Waar Kokoro (hoofd, hart en ziel) samenkomen met een strak industrieel pand, daar is ruimte voor creatie en inspiratie. Het fysieke hart van het pand is beschilderd met een groots hart. Niet herkenbaar en toch voelbaar. Het strakke stramien van kolommen is doorbroken. Het groen van buiten naar binnen is gehaald. Hier kan gewerkt worden in rustige zones, tegelijk kun je ook makkelijk bij elkaar aanschuiven. Een plek waar Kokoro kan groeien en waar creatief gewerkt wordt.

kokoro_2laags

"We vroegen Rian een eigen interpretatie te geven op de ruimte die we zouden betrekken. Carte blanche. Rian heeft onze familiaire bureaucultuur weten te vertalen in een werkomgeving die aanvoelt als een gezellig thuis. Ook wist Rian een relatief kleine oppervlakte om te toveren naar een ruimte die effectief benut wordt, maar tegelijk nog ruimtelijk en open voelt. Door enkele opvallende, minder voor de hand liggende keuzes heeft het kantoor de creatieve uitstraling die het nodig had." Wouter Vanhaeren, creative director KOKORO

_2016_KOKORO_-_160530_KOKORO_270_WEB

Specificaties: 100M2, conceptontwikkeling, kleur- en materiaaladvies, ontwerp uitwerken, maatwerk meubels ontwerpen, 3D visualisatie, projectmanagement, advies en aanschaf meubels, interieurbouwer aansturen, bouwbegeleiding.