PODIUM MOZAIEK

Het mozaiek van het multicuturele Amsterdamse stadsdeel smelt samen met het ontwerp van dit monument.

Medium 2016 podium mozaiek 3323

Het interculturele toneel Mozaïek is gehuisvest in de voormalige Pniëlkerk. Een ingrijpende renovatie leidde tot een nieuw restaurant en een nieuwe foyer. De volledige plattegrond is herzien. Het mozaïek van dit monument is versmolten met het mozaïek van programmering en met de inwoners van het Amsterdamse Bos en Lommer. Het etsglas uit de oude kerk is in de entree perfect op zijn plaats. Er is openheid, er zijn meer zitjes ontstaan, er zijn fijne hoeken, elk met zijn eigen sfeer. Verschillende kunstenaars en ontwerpershebben zich laten inspireren door het mozaiekconcept. De tegelwand, ism Kiki van Eijk, is hiervan het meest bijzonder voorbeeld.

MEDIUM-2016_Podium_Mozaiek_3321kopie

"Een symbiose van cultureel erfgoed en cultuur van nu is in het interieurontwerp op een herkenbare wijze maar functioneel tot uitdrukking gekomen" Zafer Yurdakul, Directeur Podium Mozaïek.

MEDIUM-2016_Podium_Mozaiek_3305

MEDIUM-2016_Podium_Mozaiek_3306

Specificaties: 300 M2, 85 zitplaatsen: conceptontwikkeling, kleur- en materiaaladvies, ontwerp-uitwerken, meubelontwerp op maat, 3D-visualisatie, projectmanagement, advies en aankoop van meubels, management van interieur bouwer, bouwbegeleiding